Derfor skal virksomheder outsource deres bogføring

pung-med-penge

Sponsoreret indhold

Når virksomheder fortsætter med at operere på mindre budgetter, har nogle fundet ud af, at outsourcing af visse funktioner er en god måde at holde kvaliteten oppe og omkostningerne nede. Outsourcing er ikke et nyt koncept. I mange år har virksomheder overført tjenester som bogføring, regnskabsføring og Controller / CFO-tjenester til tredjepartsfirmaer.

Ifølge en KPMG-undersøgelse planlagde omkring 40 procent af virksomhederne at øge deres brug af outsourcet bogføring. Med tilgængeligheden af ​​avancerede finansielle automationsløsninger og af cloud-baserede systemer, alle typer virksomheder, små og store, drager fordel af hvad det kan gøre for deres virksomheder.

1. Spar penge – Virksomheder bruger normalt 2 til 5 procent af indtægterne til at uddanne og stifte interne regnskabsafdelinger.
Selvom det måske ikke ligner meget, kan outsourcing af din regnskabspraksis og bogføring rent faktisk sænke dine samlede omkostninger ved, at eliminere udgifter i forbindelse med personalegoder, træning, regnskabsføring, hardware og kontorartikler.
Du vil også spare penge på de potentielt negative konsekvenser af en økonomisk fejltagelse. Ulykker som dette kan koste dig meget mere end omkostningerne ved, at få en outsourcet udbyder til at gøre jobbet rigtigt.

2. Spar tid og forbedre driften – Ved at bruge mindre af din dag på, at overvåge regninger og lønninger, frigiver du værdifuld tid, der kan omdirigeres tilbage til styring og vækst i din virksomhed.
Det er kritisk, at du bruger din ekspertise til at fokusere på forretningsmål, vækst og styring af din daglige drift.

3. Hvis en lille virksomhed laver sit eget regnskab, er chancerne store for, at den ansvarlige for opgaven ikke er en revisor. Hvis du er heldig, kan en person have en baggrund med bogføring, men det er ikke deres kernekompetence.
Ved outsourcing får du adgang til et team af dygtige revisorer med en bred vifte af erfaringer i området. Dette sikrer, at dine bøger altid er opdaterede, lønningen sker i tide, og du er ikke i fare for, at blive straffet på grund af unøjagtig papirarbejde og forkerte betalinger og bogføring.

4. Ved outsourcing er der ikke behov for at købe ekstra hardware til dine regnskabsmæssige behov. En udbyder vil have adgang til førende regnskabsmateriale og vil have erfaring og knowhow til korrekt brug af den for at hjælpe din virksomhed.

Har du brug for et lønsystem så kig på Proløn her.

5. Forbedre processer – En af de skjulte fordele, som mange virksomheder ikke ved er, at outsource din regnskabsfunktion giver mulighed for, at opgradere og forbedre dine nuværende økonomiske regnskabsprocesser. Bogførings-leverandører indfører bedste praksis og kan bidrage til, at forbedre effektiviteten og aktualiteten af ​​data. Derudover har virksomheder fundet, at de kan reducere den cyklus, der kræves for at lukke regnskaber, og de kan udvikle bedre benchmarks og finansielle processer for at hjælpe dem med at opfylde lovkrav.
Uanset om der er adgang til den seneste regnskabsføring eller forbedring af dine lønprocesser, kan implementering af opdaterede regnskabsprocedurer bidrage til at forbedre serviceniveauet, reducere omkostningerne, skabe bedre cash flow og placere dit firma foran vækst.

6. Reducer risikoen – Mere end en ud af fem små virksomheder vil få penge stjålet fra dem af betroede medarbejdere. Det kan være svært at håndhæve en stærk kontrol og balance uden at ærlige medarbejdere føler sig forvirrede, hvilket reducerer virksomhedernes moral. Heldigvis er outsourcet bogføring den perfekte løsning.
Når du ansætter en outsourcet regnskabstjeneste sparer du ikke kun penge, tid og stress. Ved at have eksperter til, at håndterer din finansielle rapportering har du også en tredjepart til at revidere dine penge.

7. Vær proaktiv og skaler – Når du outsourcer dine regninger kan du forvente, at minimere store investeringer i menneskelige ressourcer, teknologi og infrastruktur og maksimere din produktion og dermed give mulighed for at skalere og reagere på hurtige ændringer. For eksempel giver outsourcing en organisation muligheden for bedre og bedre at håndtere de stigninger i aktivitet, der kan være sæsonbestemt eller baseret på konjunkturcykluser. I stedet for at bruge interne ressourcer, der er for travle til tider og langsommere hos andre, kan virksomhederne i stedet overbringe disse bekymringer til outsourcingudbyderen.

lonsystem-bogforing-regnskab

8. Automatiser og reducer papir – Vidste du, at outsourcet regnskab reducerer dit CO2-fodaftryk og reducerer spildt papir. Tænk over det: det er nemt at tage for givet, hvor meget papir og toner omkostninger, samt hvad du betaler for at opretholde printere og kopimaskiner. Forestil dig, hvor meget mindre papir og lagerplads du vil have brug for, hvis alle dine økonomiske oplysninger var tilgængelige elektronisk i stedet. Mindre papir betyder, at du bliver mere organiseret og bruger mindre tid på arkivering og lagring af kopier.

9. Når som helst, hvor som helst adgang til finansielle data – skybaserede regnskabsapplikationer
Giver dig mulighed for at få adgang til økonomiske data og optegnelser online, hvilket giver dig up-to-date adgang til dine oplysninger, såsom kontanter, når som helst, hvor som helst. Med rettidige, nøjagtige regnskaber og rapportering lige ved hånden har du total synlighed på den økonomiske sundhed i din virksomhed, så du kan træffe mere sikre og velinformerede beslutninger.

10. Tillid og ro i sindet – Med rettidig, nøjagtig bogføring og rapportering får du total synlighed af den økonomiske sundhed
Din virksomhed giver dig større ro i sindet til, at træffe mere præcise og velinformerede beslutninger. Ved at outsource din bogføring kan du være sikker på at dine finansielle oplysninger er korrekte, du undgår potentielle trusler mod svigagtig aktivitet og har adgang til et team af erfarne regnskabspersonale, som du kan regne med. Uanset størrelsen på dit firma er outsourcing kun god forretningssans. Det giver dig den tillid og sikkerhed, du har brug for, for at dine økonomiske operationer er i orden, så du kan fokusere på at dyrke din virksomhed.

Så hvornår skal et firma outsource deres bogføring?

Der er virkelig ikke noget dårligt tidspunkt til at overveje outsourcing. Det er en perfekt løsning til nystartede virksomheder, små og mellemstore virksomheder på ethvert tidspunkt. Tænk over det, uanset om du har tre eller 300 ansatte, vil du stadig have de samme krav til overholdelse samt løn og rapporteringsbehov. Bundlinjen: Jo hurtigere du starter outsourcing, jo hurtigere kan du realisere de mange fordele og komme foran dine konkurrenter.

Sponsoreret indhold

Ét svar til “Derfor skal virksomheder outsource deres bogføring”